KALİTE POLİTİKAMIZ

90 yılların hemen başında tüm ürünlerimizi TSE standartlarına uygun hale getirilmiş ve TSE uygunluk belgesi ve İmalata yeterlilik belgeleri alınmıştır. 2000 yılların hemen başında tamamlanan ISO 9001 çalışmaları 2003 yılında TÜV tarafından sertifikalanmıştır.

AR-GE

Sürdürülebilir bir üretim, rekabetçi ve gelişime açık süreçler yaratmak için AR-Ge'ye önem veriyor ve bu yolda hem insan kaynağı hem de bütçe oluşturuyoruz.

ÇEVRE POLİTİKAMIZ

Çevreye zararsız sanayinin gerçekten katma değer yarattığının bilincinde olan firmamız, 2001 yılında Batı Karadeniz bölgesinin en büyük atık arıtma tesisini kurarak sektöründe bir ilki daha gerçekleştirmiş ve Çevre Beratı Ödülüne layık görülmüştür.

SOSYAL SORUMLULUK

Çağ Çelik, ülkemizin ve halkımızın güncel ihtiyaçlarına uygun olarak, uzun soluklu, yaygın ve sürdürülebilir bir yapıda oluşturulan sosyal sorumluluk faaliyetlerine eğitim, çevre, kültür-sanat alanlarında devam ediyor.

Çağ Çelik Geniş Ürün Yelpazesi
Çeliğe Hızlıca Ulaşın!

500.000 ton yıllık üretim ile Karabük’ten
Tüm Dünyaya.

Yurtiçi Satış Departmanı

İhracat Departmanı

E-Katalog


Çağ Çelik bölgesel destek ve tedarik çözümleri için iletişim sayfamızdan bilgilere ulaşabilirsiniz.

Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.